Senaste inläggen

Av Pia - 16 januari 2009 12:03

kortet kommer här;)
ANNONS
Av Pia - 15 januari 2009 22:12

Idag har jag suttit mesta tiden ute i köket. För första gången på bra länge så har tv;n varit avstängd hela dagen vilekt är kors i taket. Istället så har jag suttit och gjort kort. Billy har hjälpt mig en hel de och kolat läget så att allt blivit bra. Det första kortet jag gjorde så var vi ensamma men det andra så hade vi sällskap av Tudor med. Mellan varven så har jag även kokat torsk vilket blev en succé. Billy och Tudor åt från samma fat samtidigt. Billy morrade ingenting men det var ju så gott så han tänkte sig nog inte för utan åt för glatta livet. Tudor närmade sig ju så försiktigt med så Billy blev ju inte skrämd heller.Efter fisken så låg de på varsin stol som stod bredvid varann och sov gott;)Här är föresten det första kortet, det andra har jag just nu ingen bild på.

ANNONS
Av Pia - 14 januari 2009 22:09

Nytt kort har jag knåpat ihop idag med Billys hjälp. Thindra kom ut och kollade läget med. Jag ville göra honom sällskap ett tag så där satt vi och hade radion på och skrållade tillsammans. Fast jag vet inte om Billy skrållar precis, han börjar låta mer som Tudor. Ett ynkligt pip hm. Men här kommer kortet i alla fall;)


Av Pia - 14 januari 2009 22:06

så mycket att tillägga mer än att allt är bra. Alla katter finner sig i att lägenheten är uppdelad. Mina bryr sig inte nämnvärt och jag tror Billy tar det med ro och är glad över att ha stora köket om dagarna för sig själv. Det är ju där stödmatte har all mat så något kan hon ju tappa;)

Men jag kan bjuda på dagens bild givetvis:))


Av Pia - 13 januari 2009 09:36

fler olyckor av Billy. Han har int fått vara i rummet än men han har det lungt och skönt i köket. Igår så lekte han för fullt med en boll och hade störtkul. Jag har ävn radion på och idag så kynde jag ta upp honom i famnen och han började gosa med mig.

Hans bajs är återigen som vanligt vilket betyder att han är bättre nu.

Av Pia - 12 januari 2009 14:05

Stackars lille Billy, tycker så otroligt mycket synd om honom för alt han varit med om. Han har lite jobbigt med mina katter då de far i 170 vilket han inte är van vid och han vill så gärna. Igår fick han tag i en boll och lekte som en galning men Tudor var så intresserad så han var tvungen att vara mitt i smeten och titta. Det gjorde att Billy ibland kom av sig i leken. Thindra fick fart också när hon såg Billy men han är inte alls van vid det buset mina har så han är så osäker när dem är i närheten.

Inatt har jag inte fått mycket sömn och Runt två satte Thindra igång och busa och flänga. jagade Billy lite då han råkade komma i vägen och Thindra trodde det var lek. Billy gick och lade sig i soffan men Thindra fortsatte med bus. X antal ggr fick jag säga till henne och sen började hon med att krafsa på dörren. Då röt jag till några gånger innan hon lade sig på hyllan. Troligtsvis var det där som allt gick fel. Så totalt fel. Billy som säkert fått många skrik och skrän efter sig trodde att det var på honom så nu började han bli otrygg. Lille stackaren gjorde då som så många andra utsatta katter gör när de är otrygga och speciellt om matte eller husse är inblandad. Han kissade i min säng. Han kom upp och satte sig på en av mina kuddar och protestkissade och så gick han. Då förstod jag inte varför och vad det kom från men efter en stund förstod jag att det var för att jag skällde på Thindra. Efter ett tag var han också pålådan och bajsade, bajset var mycket löst vilket var ytterligare ettbevis på att han var stressad och möligen rädd.

Billy fick komma ut i badrummet igen och få lugn och ro, han var då åter lite rädd för mig men efter ett tag släppte det. Jag kunde ju inte vara arg på honom och det hade ju varit fel det med. I morse släppte jag ut honom i köket själv där han har lekt och haft det skönt. Vi har gosat och allt men han får inte komma ut och vara så mycket för mina andra för att jag är rädd att de ska stressa upp honom. Nu tar vi det lungt alla och mina har inte märkt någon nämnvärd skillnad av att köket är stängt vilket är skönt så nu brjar Billy och jag om bara vi två i lugn och ro så ska vi snart se til att han är tuffare.

Av Pia - 8 januari 2009 15:53

Inget nytt direkt mer än att Billy numera gärna håller till i köket. Det är ju där som stödmatte har maten ju;) och just i denna stund är han på diskbänken hör jag. Letar säkert efter ost som jag hade framme innan. Lille busungen.

Igår provade man även stödmattes säng och den var ju mysig, eller vad säger ni?


Av Pia - 7 januari 2009 18:14

Idag har det varit mycket lngt. Billy vågar mer och mer fast mina andra katter är lite läskiga ibland. Tudor är så intresserad och nyfiken men håller avståndet. Thindra bryr sig inte nämnvärt längre. Men jösses vilket litet matvrak Bily är, går inte att lämna ngt framme inte då säger det slurp.

Idag har han hållt till mycket i köket och sovit där. Han låg även och gosade i mitt knä när jag satt vid datorn i rummet så vilka framsteg. Idag var även min lillebror här, han käkade sin lunch här och hälsade på så han fick träffa Billy också.

Annars har jag hållt på med en massa traderaauktioner som ska skickas och det var en hel del men nu är alla packade så det känns skönt.


Måste i alla fall visa en bild på min fina hjälpreda Thindra. Ni ser henne va? *fniss* Hjälpreda och hjälpreda, så mycket till hjälp var hon inte för hon somnade.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se