Senaste inläggen

Av Pia - 22 januari 2009 19:18

Ja saknar ni nya kort på snyggingen? J då ska ni få ett att sitta och mysgosa med;)

ANNONS
Av Pia - 20 januari 2009 15:00

när Billy vaknade och var sällskapssjuk runt kl 06 i vanlig ordning så gav jag mig upp. Tudde ville göra mig sällskap ut till honom och det fick han. Döm min förvåning när Billy får syn på Tudor springer han kurrande honom tillmötes och hälsar. Lägger tassen om och busleker lite med honom. Är inte det framsteg? Blev överlycklig när jag såg det. Tudor spenderar mer och mer tid ute hos Billy och det verkar han uppskatta.

Igår gjorde jag också ett nytt kort som är med i en tävling på scraphuset . Man få en mall att utgå ifrån och så gör alla efter den. De andra har gjort vanliga LO:s men jag gör ju kort så vi får se hur det går. Var inte så lätt denna gång men till slut fick jag fram ett resultat.ANNONS
Av Pia - 20 januari 2009 10:14

en utmärkelse av Millis. Tack snälla Millis;)

Själv vill jag ge den vidare till alla er andra som inte fått den.


Av Pia - 19 januari 2009 17:17

fyller min pappa 59 år så givetvis plockade jag ihop till ett speciellt kort bara till honom. Han gillar ju speciellt indianer så jag satte dit en smyckesfjäder so dekoration och så gjorde jag kortet i jordnära färger. Tyckte det kunde passa honom.

 Ingen fara att han ser detta om inte Millis visar honom förståss;)

Av Pia - 18 januari 2009 22:10

Ja jag måste bara visa en purfärsk bild från alldeles nyss. Det dukades upp torsk på bordet för missarna, nja inte Thindra on vil bara ha sitt torra torrfoder. Men de andra två. De sprang runt och pep som små kattungar när de kände doften. Ja och så här gott är det, så man kan äta tillsammans.


Av Pia - 18 januari 2009 16:43

har jag för det mesta tagit det lungt. Fixade att traderaauktioner som skulle skickas ut vilket var en hel del. Så nu blir det några glada missar framöver som får nya leksaker:))

Inga nya kort idag men igår fixade jag färdigt det lila och det kan jag visa. Sen gjorde jag ett alla hjärtans dag kort men det blev utan katt och så började jag på ett nytt men jag har inte riktigt funderat ut hur jag ska sätta ihop det. Vrider och vänder tills det blir bra. Tudor får spendera mer och mer tid med Billy och igår var det ite gruff lek. Tudor inser inte att Billy blir lite rädd och Billy förstår inte att det bara är lek men han blir mer och mer nyfiken. Tudor får ju sina fnatt och vem kan motstå honom? När Billy leker med en boll så ser man hur sugen Tudde Ludde är att vilja vara med men han sitter och tittar lite avvaktande istället. Men jag tror inte att det dröjer så jättelänge förr'n de leker ihop, Billy vill ju ha sällskap egentligen även om han just nu föredrar mänskligt sällskap.


Men här kommer det lila kortet i alla fall. templaten på kortet bygger på CPS vecko sketch #99


Av Pia - 17 januari 2009 16:25

Ja jag gjorde ju två st igår och här kommer det andra. Skulle vilja göra fler men mina papper börjar sina så vi får se om jag kan lösa det på något sätt. Skulle handla idag lite extra som passar ihop med de jag har men det var stängt:( Blev lite edsen över det men sen visade det sig att jag fick huvudvärk så jag har ändå inte kunnat sitta och pila med dem. Men jag har ett i lila som inte riktigt är färdigt, det kan jag fixa iordning istället, bara värken försvinner:(

Förutom det så är det svinkallt i lägenheten burr burr. Har dragit igång oljeeementen mer nu också. en att man fryser kan bero också på att man har lite ont i huvudet.


Jag skulle vilja tacka filifjonkan med som har skänkt pengar till Billy mat. Billy älskar mat och det är det bästa han vet förutom att gosa, så han tackar Filifjonkan med en riktigt dreglig tungpuss. (det är så han gör *fniss*)


Av Pia - 17 januari 2009 16:23

Nya kort från igår kommer här. satt som sagt hela sagen igår och jag glömde nästan bort att äta och allt. Billy fick mycket sällskap i ala fall;)


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se