Direktlänk till inlägg 3 mars 2009

Vår?

Av Pia - 3 mars 2009 13:07

Ja i söndags trodde jag verkligen att åren var på väg men igår? ha nä du det snöade för fullt på kvällen, suck. Idag så har det dock töat bort det som kom så nu hoppas jag att det inte komer något mer, vill ju ha vår.

Annars är allt lungt, Billy har sovit nära mig nu i två dagar så Thindra har fått ge plats åt honom men hon har inte sagt något:)) Han är så söt när han kommer smygandes från fotändan.

Idag ska jag iväg och handla det nödvändigaste här hemma och givetvis blir det till kattena med. Håller just för tilfället på att rensa ut det som ska ner i sopprummet och sorteras och så har jag städat toan. Resten tar jag lite pö om pö nu och fixar iordning.

Ha gjort en ny banner till forumet hittekatter i fokus som jag är med i, den får ni jättegärna sprida vidare. 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

3 mars 2009 17:34

Hej Piapuma och alla tre 4 fotingar. Nu så har jag lagt länken på min sida med. Fint du har gjort. Duktig är du med hemma ser jag städar och grejar, är det vårstädningen som du dragit igång kanske? Hoppas allt bra annars kram på dig.

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia Puma

4 mars 2009 08:24

ja jag hoppas att det kan vara början på vårstädningen i alla fall. Vädret är ju inte vårlikt ute men hoppas även att det kommer.

 
Filifjonkan

Filifjonkan

4 mars 2009 08:52

hej igen Ja du jag drar lite på min vårstäd- ning ett tag till. Nej våren tycks ha kommit av sig nu igen vi får väl vänta mera. Ja så småningom blev det lugnt i min säng fnissar nu har de hämta gossen igen.De fick fara till lass rätt hastigt i går kväll. Därför blev det nattvakteri

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

9 mars 2009 15:53

Hej Piapuma med katterna. Ja idag blev man chockad här för solen lyste och det var en evighet sen sist! Hoppas de gör det hos dig med Här har snön smält bara lite hopplogade drivor som ligger kvar . Det är nog vår nu.
Håller tummarna kram på dig och klappar till katterna

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

12 mars 2009 22:35

Hej Piapuma med katter.Hoppas allt är bra med er människor som djur Det är väl ok här med bortsett från pannkakor på foten.He Snöar gör det just nu skall snöa hela natten antar samma hos dig såg vädret för ett tag sen det såg då inte vårlikt ut hu. kram på dig och de luddige

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

16 mars 2009 09:51

Hej Piapuma. Hur har du det ? Samt hur mår dina söta svarta luddbollar då? Är det lugnt. Har du sett till våren hos dig. Faktiskt har den kommit till Småland tranorna har landat på sitt vanliga gärde här nu så det är dags.Ha det så bra

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

17 mars 2009 18:02

Hej Piapuma. Hur har du det där borta hos dig? Har våren visat sig ännu eller har du hört tranorna. Katterna är de lika goa som förut tro? Antar det Men hoppas du har det bra i alla fall Kramis till dig och klappar till de 4 fotade

http://1bildibland.blogspot.com

 
Filifjonkan

Filifjonkan

23 mars 2009 05:35

Bara inne och kollar om du skrivit något kram på dig och ha det så bra bland alla de må tassarna

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Millis

25 mars 2009 17:53

Hallå, nu vill jag allt se lite fler bilder på lakritskolorna, så det är bara att ta fram kameran, vet du;)

Gratta Thindra på 3-årsdagen från oss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se