Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

hej

Av Pia - 27 februari 2009 12:43

Idag är det fredag och helt underbart väder. Snön försvinner snabbt nu och ska den bort så vill jag att det ska gå snabbt. Hatar detta slask.Här hemma är allt bra, katterna leker och flänger. Billy och Tudor är för goa tillsammans även om de kan busa lite hårt ibland men så rätt som det är ligger de och tvättar varann.

Billy har förresten fått en försäkringsfadder så nu är han försäkrad, kastrerad, vaccinerad och id-märkt. Underbart. Lille goseplutten. Igår var han verkligen i bustagen. Snodde min bh, sen försökte han sno min mobil innan jag kastade till honom ett litet gosedjur som han hellre fick busa med.

 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

2 mars 2009 12:37

Hej Piapuma,,och alla småtrollen, Så roligt att det har ordnat sig med Billy och hans olika grejor härligt,,,,och man ser ju att han är hemtam nu när han busar med dina saker,,hihih telefonen han kanske skulle göra som ET phone home...skall sätta en lite slant igen i kväll på kattkontot då.

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia Puma

3 mars 2009 13:19

du är go du fjonkan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se