Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Här hemma...

Av Pia - 20 februari 2009 09:26

är allt lungt som vanligt. Billy har fått ett nytt namn. Dörrknarren, han pratar och pratar så det inte är klokt men låter som en knarrande dörr *fniss* Menså söt han är.

Nu sitter alla tre i f,önstret eller ja Billy ligger på klösmöbeln och de andra sitter i fönstret. Thindra är lite småsur för Bily har den plats som hon vill ha;) Men han flyttar sig inte:)) Men annars funkar allt bra och BIlly är mycket säkrare. Jag kan höja rösten och det går bra, brukar vända mig till Billy efteråt och prata lungt mot honom så han förstår att det inte är farligt.


Här är Tudor och Billy i farten. Just här tvättar de varann men sen börjar de busa.


 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

20 februari 2009 12:19

Hej på dig. Men åh lika gullig bild igen. Så härligt se dem tillsammans dels för de är svarta båda två eller alla tre och dels för att de är oå söta, Så han knarrar Billy festligt,,, Pussar å dem båda två Ha en skön helg med er

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia Puma

20 februari 2009 12:37

Ja tänk dig en gnisslande knarrande dörr som behöver smörjas. Det är Billy det, visst är de söta tillsammans.

 
Filifjonkan lyssnar

Filifjonkan lyssnar

23 februari 2009 09:59

Hej Piapuma. Lyssnar med handen bakom örat,,,,knarr knarr.,..ja det är ju Billy som har samtal med sina kompisar skrattar...kul att de har så olika läten katter. Men knarrande var något nytt fö mina öron,,hi hi pussar på dem igen

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

25 februari 2009 12:12

Hej på er 2 fotingar och 4 fotingar, Hoppas allt är bra med er och att ni har lite sol idag för den syns inte till här ialla fall. Kramis

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se