Direktlänk till inlägg 12 februari 2009

Billy

Av Pia - 12 februari 2009 22:19

Måste bara visa ett kort på Billy som jag tog igår. Annars är allt bra. Han och bästisen Tudor leker och busar. Sen så tvättar de varann ibland också så det är kanon. Bara surpuppan Thindra som måste visa att hon bestämmer men Billy får sova i sängen 20 cm från henne bara han inte rör sig *fniss* Då fräser hon till.


 
ANNONS
 
Filifjonkan ler

Filifjonkan ler

13 februari 2009 10:59

Hej Piapuma. åh så gulligt han sussar avslappnat och så skönt. Åh tassen med den härliga trampdynorna man vill pussa på nosen. Pussar på skärmen så det blir märken( får torka vänta lite,,,,)Skönt att det verkar fungera bättre nu då mellan dem Men Thindra var väl först i huset så det är ju hennes bostad faktiskt fniss.. Ha en skön helg nu då

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan igen

Filifjonkan igen

16 februari 2009 12:25

Hej Piapuma Bara inne och pussar Billy på nosen han ligger så gulligt här.

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Millis

Millis

17 februari 2009 18:51

Så gott han ser ut att ha det, lilla sötnosen!
Kram på er alla 4!

http://millis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se