Direktlänk till inlägg 7 februari 2009

Grått och trist.

Av Pia - 7 februari 2009 10:08

Ja så har vädret varit nu de senaste dagarna. Katterna har tagir chansen oc legat och latat sig i massor. Själv har jag gjort en massa kattleksaker som ska bla ner till Malmö till April då se ska säljas på sydkattens kattutställning.

Billy fich spelet igår där kattmyntan legat så han fick en punkboll och blev alldeles tokig. Märks att han är lugnare och tryggare här nu för han rullade sig och blev precis tossig med två som satt och tittade på honom och undrade vad han sysslade med.

Det snöade härmdagen med men den försvann likasnabbt som den föll ner praktiskt taget. Fick inte ligga länge. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske åker jag och ser min brorson spela hockeymatch mot Vimmerby senare, en ar inte bestämt mig än.

Det enda jag vet nu är jag jag ska ta mitt kaffe;)

 
ANNONS
 
Filifjonkan tittar in

Filifjonkan tittar in

9 februari 2009 12:14

Hej Piapuma, Skrattar åt Billys spel med punkbollen och kattmyntan, Katterna blir ju som galna åt myntan,, Lustigt Jaha är det ishockey på gång Kan ju vara roligt att se på särskilt om det är brorson som spelar, Ha en skön kaffestund då. kramis och klappar till katterna

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

12 februari 2009 16:19

Bara Filifjonkan som kikar in för at se om något hänt här,,men det verkar lugnt Antar att du mår bra liksom de 4 fotade kram på dig

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Wikki

Wikki

12 februari 2009 21:05

Hej, nu har jag lagt upp dina fina kattscrapkort på min blogg, beundrar dem verkligen. Måste vara lycka att få ett personligt handgjort kort.
Vad gör du för kattleksaker? Kanske jag kan göra lite reklam för dem också?
Tasskrammar till Billy och hans kattvänner!
=^:^= Wikki

http://www.metrobloggen.se/wikipedia

 
Ingen bild

Pia Puma

12 februari 2009 22:18

Wikki så kul. Leksaker m.m finns på www.kks-salutorget.blogspot.com

Fjonkan; allt lungt här.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se