Direktlänk till inlägg 19 januari 2009

imorgon....

Av Pia - 19 januari 2009 17:17

fyller min pappa 59 år så givetvis plockade jag ihop till ett speciellt kort bara till honom. Han gillar ju speciellt indianer så jag satte dit en smyckesfjäder so dekoration och så gjorde jag kortet i jordnära färger. Tyckte det kunde passa honom.

 Ingen fara att han ser detta om inte Millis visar honom förståss;)

 
ANNONS
 
Millis

Millis

19 januari 2009 20:54

Kjell...kom får du se, nää jag ska va tyst, jag lovar;)
Jättefint kort!
Kramis

http://millis.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia Puma

19 januari 2009 21:41

Nu ska du vara snäll :S

 
Filifjonkan

Filifjonkan

20 januari 2009 10:14

Hej Piapuma. Ja så fint det blev kortet ,,,jag skall inte heller skvallra för din far jag lovar...Hoppas det blir en trevlig födelsedag för honom.

http://filifjonkan-se

 
Ingen bild

Pia Puma

20 januari 2009 10:16

Så snällt fjonkan. Hna två systrar kommer ner från dalarna också så det ska bli kul att åka och träffa dem med.

 
Ingen bild

Veronika

26 januari 2009 21:33

Hehe, min pappa gillar oxå indianer.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se