Direktlänk till inlägg 6 januari 2009

Inatt

Av Pia - 6 januari 2009 10:59

Så hostade han lite igen så jag bestämde att Billy skulle få maskmedlet. Låter precis som om han fått ner de jäklarna i lungorna och jag var ju lite osäker på om det var döda maskar som jag såg i bajset.

Men tidigt imorse har han haft en tur ut i köket. Hittade papperpåsen som Thindra lekt med så det prasslade fint där ute;) Tudor är så intresserad och ska med mig ut i badrummet mentar en tur själv ut iband. Billy markerar att han är där med lite lågt morr men är inte längre i huset lika mycket utan kan ligga i handfatet eller på pläden som ligger på tvättmaskinen.

Thindra har också gått runt och kikat på honom och är mycket lugnare, hoppas att hon inte ska stressa upp sig själv mycket mer utan kan bli lite tryggare. Men som sagt jag är inte så orolig för sånt här har hon visat innan så det är lungt.

Kan säga att jag tror att Tudor börja försöka fjäska lite nu. han var inne i badrummet när Billy låg i handfatet och Tudor låg och kråmade sig med ynkliga pip nedanför. Billy blev lite nyfiken på vad han sysslade med i alla fall och fick lång hals när Tudde gick igen.

 
ANNONS
 
Millis

Millis

7 januari 2009 11:19

Jag tycker att han är väldigt lik dina andra katter...ännu svårare att se vem som är vem på bilderna nu då ;)
Kul att han törs ta sina små turer utanför badrummet.
Hoppas att det hjälper med maskmedlet.

Kramis

http://millis.bloggagratis.se

 
Filifjonkan skrattar

Filifjonkan skrattar

7 januari 2009 14:02

Pipuma vill du ha hjälp med mask medlet så får du säga till Han är så gullig där han ligger Kan tro dina andra troll är nyfikna liksom han är det med all säkerhet,,, gullig är han ialla fall hoppas det blir bra nu då efter pillerna ,

http://filifjonkan-se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se