Direktlänk till inlägg 4 januari 2009

Billy dag2

Av Pia - 4 januari 2009 15:42

Nu har Billy varit här i ett dygn och han gör enorma framsteg. Men tillsammans med framsteg gör även jag fler och fler upptäckter på honom. Lille Bily Boy är nämligen en knäkatt. Han kryper upp i knär när man klappar på det och lägger sig spinnande tillrätta, buffar på min mun och pussar. Mjölktrampar och nafsar lite lätt när man kelar med honom. Med denna upptäckten så blir man ju mer och mer säker på att denna grabb en gång haft ett hem, ett knä att ligga i, någon som kliat honom under hakan. Men av någon anledning så var han inte längre välkommen, kanske blev han könsmogen och de inte ville kastera eller så var det något annat som gjorde att de kastade ut honom.


Jag har endast än så länge sett en tand som saknas, vet inte hur många som de var tvungna att ta bort. Men högra hörntanden (den stora) är borta och han har en tendens att ofta räcka ut tungan som är så sött. Sen idag märkte jag även att hans svanstipp är troligen brutn en gång i tiden och har läkt snett. Det är de sista ca 2 cm som är vinklade snett. Imorse hörde jag honom hosta lite så troligen fick han lite dragigt när han kom igår, det var ju minus ute. Men sen har jag inte hört något.


 
ANNONS
 
Filifjonkan bekymrad

Filifjonkan bekymrad

4 januari 2009 19:49

Åh men dufsingen så söt man kan v ara då...lycklig och ätt och varm äntligen lille katt nu har du det bra. Men svanstippen oj då och tand som är väck ,,Hostar säger du det gör de om de har mask du vet skaffa maskpiller åt honom om han hostar mera tror det är dyra piller men b vi kan dela då säg till. Vad härligt att han är hos dig. Kram på dig nu

http://filifjonkan-se

 
Ingen bild

Pia Puma

5 januari 2009 10:38

Han har blivit avmaskad innan men jag har erfarenhet sen Tudor att det inte tar. Jag pillrena är inte dyra men jag fick receptbelagt medel till slut till Tudor so man droppar i nacken och jag har en kvar. Har haft mask i tanken så vi får se. Sen hade han lite blod i bajset igår med men ingen mask. Däremot lös så det kan vara därför. Men snällt av dig att erbjuda att dela. Kram på da fjonkan.

 
Filifjonkan

Filifjonkan

5 januari 2009 10:50

Hej igen Piapuma. åh jaha i nacken men var i nte det mot fästingar det gav jag mina i alla fall men har han blod i plutteriet ujuj låter inte bra stackars liten katt,,Ja den stackarn kan ju farit hemskt lla så det kan ta ett tag förstås innan han läker ihop ordentligt,, Ha det bra idag allihop,

http://filifjonkan-se

 
Ingen bild

Pia Puma

5 januari 2009 14:24

Det finns även för mask som man droppar i nacken. Det heter profender spot-on och tar bort både rund- och bandmask. Smidigt om man har svårt att få i katten tabletter eller pastan. Den innehåller två st endospipetter och kostar 127.50 kr. Problemet kaske kan vara att man måste få veterinären att skriva ut dem men de är super.

 
Millis

Millis

5 januari 2009 18:19

Ni ser ut att ha det gott tillsammans du och den nya söta lilla lakritskolan!
Hoppas att han snart mår bra i magen igen.
Kramar till er alla 4.

http://millis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se