Direktlänk till inlägg 15 oktober 2008

Rena fönster

Av Pia - 15 oktober 2008 19:21

Ja nu har jag äntligen putsat mina fönster, vilket var mer än nödvändigt. Passade även på att byta gardiner i vardagsrummet. sen har jag suttit och pysslat lite grann här hemma under dagen.

 

 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

15 oktober 2008 19:51

Men åhhh så fint du har det och så bra man ser ut nu då nästan så man skulle b vilja vara katt hemma hos dig det ser så skönt ut där att ligga o titta ut ser att du har en krok i smide som hänger ner är det en Höglund ljuskrona du haft där tro?

http://filifjonkan-se

 
Ingen bild

Pia Puma

15 oktober 2008 22:32

Ha ha ja du må tro att katterna älskar att ligga där.
La det ska vara en ljuskrona men vet inte vilken sort det är. Fick den av Millis nämligen. Tyvärr passar den inte riktigt in som det är nu i möbleringen vilket jag tycker är lite tråkigt.

 
Millis

Millis

17 oktober 2008 07:33

Vad fint det blev!!!
Jag vet inte heller vad ljuskronan heter, men fin är den;)

http://millis.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia Puma

20 oktober 2008 21:43

Ja Millis du känner väl igen gardinerna:)

 
Anette

Anette

8 november 2008 13:03

Hej Pia. Det var alldeles för länge sen. Kika in i Hobby och hantverk. En utmaning som borde passa dig utmärkt. Och du. Vad kostar kattkalendern?
Anette

http://spiritofcountry.blogspot.com

 
Ingen bild

Pia Puma

10 november 2008 10:57

Hej Anette. alendern kommer kosta 100 kr + porto. Kommer att meddea när jag fått hem den till mig. Just nu har de fått den från tryckeriet och har inte hunnt skicka runt till alla försäljare än men det kommer.
Menade du fotoutmaningen veckobilden? Jag tänkte på den men kom inte på ngt bra i bildväg men det kommer fler veckor:)) Kram

 
Filifjonkan är avundsjuk

Filifjonkan är avundsjuk

27 november 2008 17:45

Godafton på dig, Är tillbaka i mindre omfattning nu men blir avundssjuk på dina rena fönster. Man kan inte påstå mina är det ialla fall sorgligt nog. Måste rafsa lite på utsidan på köksfönstret i alla fall.Skall pynta köksfönstret i morgon har jag tänkt och byta gardiner. Hoppas allt bra med dig och de 4 benta. Det är det här

http://filifjonkan-se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

8 december 2008 12:43

Hej igen näe ingen Piapuma okey då ha det så bra där du är och klappar till dina katter,

http://filifjonkan-se

 
Filifjonkan har inte givit upp ännu

Filifjonkan har inte givit upp ännu

14 december 2008 18:00

Hej Piapuma med de 4 fotade vännerna.Vad gör du? Inte sett till dig på så lång tid nu? har du tagit dig en time out kanske? Ja vad du nu gör så ha det så bra och klappa katterna från mig är du snäll.

http://filifjonkan-se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se