Direktlänk till inlägg 11 oktober 2008

KKS almancka

Av Pia - 11 oktober 2008 19:12

Inom kort så kommer vi att ha ett litet antal med kks almanackor i shopen kks-salutorget så håll utkik. Pengarna går som vanligt till de hemlösa katterna och nytt för iår är att man tagit med kattnamn så de får sin egen namnsdag.


 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

12 oktober 2008 12:18

Hej Piapuma jaha så det blir en kattalmenacka i år så kul då. Skall kika i där sen så får vi se...Hoppas det är bra med dina små söta troll men det såg så ut då på Tudor som ligger och vräker sig på sin klätterhylla Ha en kön söndag och varsin klapp till katterna från mig

http://filifjonkan-se

 
Filifjonkan igen

Filifjonkan igen

15 oktober 2008 12:01

Hej på dig igen. Jaha du har med gjort om i ditt kök gardinbyte och lite det piggar upp. Fast själva städningen piggar inte upp medans den pågår men snarare efteråt.Men du har ju 2 st som kan hjälpa dig med det fnissar. ha det så bra

http://filifjonkan-se

 
Millis

Millis

17 oktober 2008 07:37

Bra julklapp till mamma *noterar i minneslistan*

http://millis.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia Puma

20 oktober 2008 21:44

Ja Millis ingen dum ide och så slipper du betala portot med;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se