Direktlänk till inlägg 11 oktober 2008

Sjuk

Av Pia - 11 oktober 2008 16:55

Jag har inte mått så riktigt bra nu i en vecka men hoppas att det är över nu. Allt började med att jag frös som en galning. sen kom halsont och när halsontet började ge med sig kom huvudvärken. Med huvudvärken kom migränen och sen kom magkatarren. Ja ni hör ju själva.

Igår började jag i alla fall ta medicinen för magn och ska nu äta den i ett par veckor ca. Det känns ju ok idag även om det inte är helt bra. Av förkylningen är det endast täppt i näsan som jag har besvär av tack o lov.

Men om vi ska tala om annat så är det så att jag, Thindra och Tudor ska å hem en kattunge till som stödhem. Den lille kommer från Sturkö utanför Karlskrona och är hemlös. Förhoppnngsvis så hoppar den lille in i buren ikväll. Hos oss ska den lära sig att lita på människor och allt sen när den är flyttfärdig så ska vi leta efter ett perfekt hem.

Som det ser ut så är den lille svart hm vilket inte passar in hos mina lakritstroll *fniss* inte ett dugg. Hur Thindra reagerar får vi se men jag tror Tudor kommer gilla det. Jag har köpt kompostgaller som jag ska ha sen när mina katter och den lilla ska få hälsa på varann. Men innan det ska den få bo sig trygg inne på toaletten. man vet ju inte om den drar hemm ngn sjukdom fast de andra som fångats in varit ok och denna lilla kommer kollas innan den kommer hit.

Så n är det bara vänta och se vad som händer. När den väl är inne så får vi se när den lille kan komma till mig i så fall kommr ni allt få se kort på den. 

 
ANNONS
 
Jessi

Jessi

11 oktober 2008 17:03

Usch krya på dig!!

http://jessi91.blogg.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

12 oktober 2008 12:21

Hej igen men ojoj har du varit så dålig stackars dig.Sköt om din hälsa den är viktig. Jaha ang kattungen ojoj så snällt av dig men nu får du en massa jobb att hjälpa den lille kraken.Hoppas det går bra ed det..Kram på dig och krya på dig

http://filifjonkan-se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se