Direktlänk till inlägg 5 oktober 2008

Blåsväder

Av Pia - 5 oktober 2008 10:26

Ja det är ett riktigt blåsväder ute nu men vi här på östkuste har nog klarat och bättre än på västkusten i alla fall. Hörde att de hade över 30 ms på sina håll där.

Här hemma är det ganska lungt förutom att jag har lite ont i hivudet (ögonen) och sen en förkylning på g. Var uppe kl 4 imorse och tog mig lite honungsmjölk vilket lindrade lite. Sen ett par panodil med.

Idag ska jag iväg och se min brorson spela ishockeymatch hemma så det ska bli kul. Har inte varit på en match sen han spelade i minsta ligan och det är nog ett par tre år sedan i alla fall. Nu i somras var han ju på hockeyläger uppe i dalarna så han har ju utvecklats men sen är han ju ett sportfreak.

Visar en bild som jag tog igår på Tudor när han ligger platt och tittar ut genom de skitiga fönstren. Det är nackdelen med att bo bredvid en riktig trafikerad väg:( 

 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

6 oktober 2008 16:13

Hej Piapuma. Vad gulligt att Tudor ligger där och kikar ut.Kan tro det är spa på traktens småfåglar. Se att du hade väder du med men vi klarade oss riktigt bra mot västkusten, Fönstren tar stryk av bilar och avgaser det är sant, Likaså brevlådorna suck måste skura min någon dag. Ha det så skönt och krya på dig från förkylet och hoppas det blir spannande på matchen

http://filifjonkan-se

 
Filifjonkan kikar in

Filifjonkan kikar in

9 oktober 2008 18:05

Hej Piapuma med katter. Hur har ni det därbortöver idag då? Vi har haft lite sol här stundtals man får vara nöjd.Är det bra med de 4benta vännerna? Hoppas det i alla fall.Trevlig torsdagkväll på er

http://filifjonkan-se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

11 oktober 2008 06:51

Godmorgon Piapuma Idag blir en lugn dag hos mig jag lovar. Det tar på krafterna att handla på Ullared,Oj vad mycket folk. Hoppas din helg blir skön

http://filifjonkan-se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se