Direktlänk till inlägg 2 maj 2008

Nytt tillskott.

Av Pia - 2 maj 2008 20:13

sen måste jag ju även visa det nya tillskottet i leksaksfamiljen punkarna. Får jag lov att presentera Pussy punkare. En bläckfisk med 8 armar.

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

lerbo

6 maj 2008 06:26

Den ser mycket inbjudande ut!

 
Filifjonka n tittar in

Filifjonka n tittar in

7 maj 2008 13:43

Hälsar fint på Pussy punkare, å den blev så söt så. är den till de 4 fotade älsklingarna tro?

http://filifjonkan-se

 
Ingen bild

pia puma

7 maj 2008 21:55

Ja fast inte till mina troll utan till förmån för KKS. Mina har så många ändå som ligger och dräller. Det känns som man har småbarn och alla deras leksaker;)

 
Filifjonkan nickar

Filifjonkan nickar

8 maj 2008 17:42

Hej Piapuma. Jaha det var nästan så jag tänkte men v ar osäker men det blir ett fint tillskott till dem. Du är så himlars duktig har sagt det förut och säger det igen.:)

http://filifjonkan-se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se