Direktlänk till inlägg 29 april 2008

Jobb...

Av Pia - 29 april 2008 17:27

jobbar hela veckan förutom 1:a maj. Ikväll blir det träning och snart ska jag gå iväg och hämta en till klösmöbel som vi fått. En bekant ha beställt en ny som är lite högre så då fick vi den andra. Ska bli spännande att se vad T&T säger senare:))

Idag kom även ett litet paket från Eva W som skickade ett glashänge i fusat glas som jag beställt. det är kanonfint. Tack Eva. Kika gärna in på hennes sida.

Jag får passa på att önska er alla en trevlig Valborg.

 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

30 april 2008 19:31

Hej Piapuma. Ville bar önska dig en skön Valborgskväll och vilsam första maj.Roligt att du fått en ny klösmöbel till dina troll som är så goa de kommer t bli överlyckliga skulle jag tro, kramis på dig och klappar till katterna

http://filifjonkan-se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se