Direktlänk till inlägg 24 april 2008

Sommar.

Av Pia - 24 april 2008 11:44

Ute och solar i sommarvärmen:))

 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

28 april 2008 12:45

Jamen så skönt då har du dina svarta lakristroll med dig då också eller???

http://filifjonkan-se

 
Ingen bild

pia puma

28 april 2008 13:26

Nej tyvärr de fick vara hemma i lugn och ro. Tudor ligger härna på klösmöbeln i fönstret och solar. Just nu ha han magen i vädret och sanrkar för fullt.

 
Filifjonkan

Filifjonkan

29 april 2008 14:55

Hallå där du bränner dig väl inte i solen?

http://filifjonkan-se

 
Ingen bild

lerbo

1 maj 2008 08:53

sköööönt att vara ute i solen :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se