Direktlänk till inlägg 16 april 2008

Onsdag....

Av Pia - 16 april 2008 20:37

och jag har haft fullt upp denna vecka. Jobbat och stått i så tiden har inte riktigt funnit till för att skriva något men tänkte att jag slänger in ett inlägg. I Måndags kväll spelade jag även föräldramatch i innebandy. Fick ställa upp för min brorson när ingen av hans föräldrar kunde, hans kommentar var när han fick höra att jag skulle vara med "Nääääääää hon e för bra" ha ha. Ja vi vann ju men de bjöd på bra motstånd. Tänk att de bara är 10 år.

NU håller jag på med att virka igen, måste fixa ett lager till KKS djurshop så vi får in lite pengar. En del har jag iof redan sålt och skickat men det går åt hela tiden. Ett stort paket skickade jag idag till Karlskrona bl.a och det lär inte vara det sista. Behöver nog snart dock inhandla mer vadd och kattmynta. Tre paket kattmynta köpte jag förra veckan och har påbörjat den sista av dem nu, vadden böjar med sina och ja hoppas de köpt in mer för jag köpte den sista förra veckan. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

lerbo

18 april 2008 06:15

så kan de va ibland....kul att du gör leksaker till katterna det uppskattar dom säkert...

 
Filifjonkan

Filifjonkan

21 april 2008 10:50

Hej Piapuma. Ja du är duktig om vanligt med dina kattgrejor jag har skickat in till kattmat igen för denna månad några burkar blir det ialla fall,Ja dessa små bollar och prylar du gjort de är jättefina . jaha laget tyckte nu du var för bra i innebandyn,,,det var ju ett bra betyg du fick där med.Ha det bra nu oh hoppas solen lyser hos dig

http://filifjonkan-se

 
Ingen bild

Filifjonkan

22 april 2008 12:06

Hej Piapuma. Hm..inte visste jag att du var en sån baddare på biljard? Visst det är ju kul men man måste kunna lite och vara lite pricksäker samt ha lite bra avståndsbedömning som sagt bollarna tog sig dit de ville hela tiden ju.Bowlingen är med lite knepig men lättare än biljard tycker jag än så länge.. ha det skönt i solen idag med,

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se