Alla inlägg under januari 2008

Av Pia - 8 januari 2008 12:21

får jag presentera Thindras och min blivande nya inneboende Tuva. Tuva är en ca 6-månaders hittekatt som kommer från Kalmar. Där bodde hon under en betongtrappa bredvid en stor trafikerad väg tillsammans med sin mamma La Thisha sina syskon Texas, Tiara och Turbo.

Än har hon inte kommit till oss och vi väntar med spänning på vilken dag det kommer att bli. Visst är hon söt (påminner en del om Thindra) ;)


Uppdatering. de som har hand om Tuva just nu hittade igår kväll något i baken;) så lilla Tuva är en Tudor nu istället men kanske kommer kallas Tuvve framöver *fniss* 

Av Pia - 5 januari 2008 09:45

åker granen ner i källaren. Adventsljustakarna i vardagsrummet är borta, har en kvar i köket bara.Tomtarna e nere och sen kommer dukarna m.m Vaxduken på bordet får vara kvar en stund till tror jag. Är ju röd med stjärnor på så det går. Ska ändra om lite nu, Thindra ska få en egen hörna där hennes leksaker ska vara. Enklare föe mig att slänga in dem där istället för att de ligger över hela lägenheten. Sen kommer jag att byta gardiner i vardagsrummet. De jag fick i julklapp ska upp istället och sen flyttar jag de jag har i rummet till köket istället.

Av Pia - 3 januari 2008 17:41

storhelgerna gått förbi och det har blivit en del julklappar. Annars har det varit lugnt, mycket lugnt förrutom att jag suttit och pysslat med arbeten till kattkommando syd (KKS) och Thindras blogg. Har varit mycket inne på hitekatters forum och vem vet om det inte kommer en liten hemlös stackare till Thindra och mig sen. Fick även ett kuvert från Kks som tack för det gågna året och det innehöll ett julkort och kks egna kalender för 2008, snacka om fin överraskning. Kanske kan ta en bild senare.

Det är mycket kattleksaker som tillverkas nu med och det behövs kan jag tala om, kks söker efter personer som både kan hjälpa till att tillverka leksaker och de som kan skänka restgarner.

Visar en av skyltarna som jag har gjort åt kks här i alla fall och som kan beställas i deras djurshop.

 


Skapa flashcards