Direktlänk till inlägg 24 januari 2008

Igår....

Av Pia - 24 januari 2008 17:23

var jag till vetrinären för jag var osäker på om Lille Tudor var helt frisk, han ska ju egentligen kastreras på tisdag och hade ju ingen hälsokontroll innan han kom till mig. Han har ju låtit lite när han andats och varit lite varm om öronen så jag ville vara helt säker.

Nu hittades inget och hjärta och lungor lät bra. Enda kanske var att han bar ytterst lite rödare i ögonen och något i tandköttet me det såg bra ut. Men i säerhets fall flyttade vi fram kastreringen till den 5:e om det skulle vara så att han hade ett virus. Feber var det ingen men hon tyckte med han var lite varm om öronen.

Annars såg han fin ut. Fin päls, härligt temperament, sa inte mycket och att få en temp upp i röven är det inte många katter som går med på men han gjorde det med ytterst lite motstånd.

Sen kände vetrinärenpå hans heligaste bollar och konstatrade att de fanns så de har trillat ner. Blir en vanlig kastrering tack o lov;)

Idag var jag och handlade en vattenfontän till dem då Thindra älskar att dricka ur kranen. Men nu får hon en egen med rinnande vatten. Rymmer tre liter och har ett filter så vattnet håller sig fräscht. 

 
 
Millis

Millis

24 januari 2008 19:27

Fin fontän...hoppas att busarna tycker om att dricka ur den!
Kramis

http://millis.bloggagratis.se

 
Filifjonkan nickar

Filifjonkan nickar

25 januari 2008 05:04

God fredagmorgon men oj då lille Tudor varm om öronen ujuj kanske går över nu då hoppas så det inte blir nån virus har en väninna med en lite sjuk katt just nu kräks och pluttar blod vetrinär visste inte riktigt vad,,avvaktan och medicin..den där fontänen var ju rolig vilka grejosr det finns å dem nuförtiden bra det.

http://filifjonkan-se

 
Ingen bild

pia puma

25 januari 2008 05:32

Godmorgon själv fjonkan. Ja Tudor mår bra och han hade ju ingen feber. Öronen är ok tycker jag nu så men vi sköt upp allt i alla fall. Tror det är lugnt med honom. Inget kul med sjuk katt. Jag har ju intedrabbats av det förut tack o lov.

 
Filifjonkan glad

Filifjonkan glad

26 januari 2008 12:14

Hej på dig så skönt att det inte var något allvarligt,,,alltid oroande när de inte är pigga Har en väninna med en liten katta som heter Dessi (bonnkatt)som är sjuk stackarn kräks pluttar blod veterinär trodde på infekt så det blev spruta samt medicin lite bättre idag,,,ätit lite så man håller lla tummar här..

http://filifjonkan-se

 
Marlene / Trolltyg. & Änglaströssel

Marlene / Trolltyg. & Änglaströssel

28 januari 2008 23:18

Skönt att det inte var nåt farligt, förstår din oro.. de små liven är ju lika hjälplösa som små barn i såna här stunder. Kul och bra grej det där med fontänen. Oj, kom på en grej... katter vill aldrig ha sitt vatten jämte matskålen, antagligen därför han dricker ur kranen, vår Asterix valde ganska snart en jättestor vattenkanna jag hade i fönstert, så jag fick fylla den med nytt fråscht vatten varje dag.

http://blogg.marlenes.nu

 
Ingen bild

pia puma

29 januari 2008 17:16

Idag fick jag fylla på fontänen och det var inte mycket vatten kvar;) Det får ju plats 3L. så druckit har dem. Jag har en matskål inne i rummet också som Thindra och Tudor äter mycket av:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Ovido - Quiz & Flashcards