Alla inlägg under augusti 2007

Av Pia - 5 augusti 2007 15:56

skiner solen o jag tog chansen att ge mig ut med kameran. Som vanligt fanns det ganska gott om vitfjärilar men vill de fastna på min lins? Näe, jag jagar o jagar men kommr aldrig tillräckligt nära för kort. Inte ens citronfjärilen ville, suck. Men några andra kom med varav två nya varienter. De finns att beskåda på min fotoblogg.

Här är ett smakprov i alla fall.

 

ANNONS
Av Pia - 2 augusti 2007 16:09

när jag var på fotorunda så hittade jag lite mer än insekter. Cirkusen är i stan o de har en elefant med sig. Fick den fångad på kort men tycker lite synd om den. Visst jag kan inget om elefanter i fångenskap o cirkuselefanter men den här vaggade fram o tillbaka under den tiden jag var där plus gjorde lite hyss med skötaren. Detta kort är taget när den vaggar med huvudet fram o tillbaka.

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se