Direktlänk till inlägg 26 augusti 2007

Nu idag....

Av Pia - 26 augusti 2007 08:08

ska jag iväg o fiska kräftor så jag kommer inte få så mycket tid till bloggandet. Vet inte när jag kommer hem imorgon så Thindra lämnar jag över hos mormor.

Då slipper hon vara ensam så länge o de kan ha en massa hyss för sig där;) 

 
ANNONS
 
Anette

Anette

26 augusti 2007 09:35

Mmmm, kräftor. Jag önskar dig lycka till och hoppas på god fiskelycka. Och tack för ditt stöd. Så fort något händer så finns du och Millis där för mig. Jätteskönt och välbehövligt. Ha det så skönt med fiskeriet.
Kram
Anette

http://anette.bloggagratis.se

 
Clara

Clara

27 augusti 2007 10:17

det lät mysigt......då kommer det snart bilder på kräftor och annat lattjo :=)

http://claraslinneskap.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se