Direktlänk till inlägg 23 augusti 2007

Jag sitter......

Av Pia - 23 augusti 2007 10:21

just nu o graverar två glas med vildsvinsmotiv som ska vara färdiga till imorgon. Mellan varven gör jag även lite småpyssel till min lillebror. Det är terängdelar till warhammer. Fråga mig inte hur det spelas men det är figurer o trupper o f...n o hans moster.

Jag gör det jag kan o det är vill säga att måla o pyssla med terrängdelar. Just nu har jag en 6 st delar klara plus lite smått o jag sitter o väntar på en beställning med konstgräs som ska på dem.

Bilder på de färdiga alstren kan komma senare. Först kan jag visa en liten del som ännu då inte fått gräs men i övrigt är den klar. Det ska föreställa en klippformation. Basen på den är 7X4 cm o sen är den 4.5 cm hög.

Det andra är små gravkors som är mellan 2-3 cm långa.

Allt är handgjort förutom lite småsten o sand som jag hämtat ute.

Klippformationens stora "stenar" är även de handgjorda o kravkorsen är gjorda av små stickor som är egentligen stickorna som skulle blivit tändstickor, vilket jag fick tag i för många år sedan.

 
ANNONS
 
Clara

Clara

23 augusti 2007 11:18

Nyfiken och nyfiken...jag fattar inte vad du menar ....:=)
Fasen vad kul....du har också börjat leka lite ser jag....skulle man inte kunna använda cernitlera här också när man gör terränggrejor?! Kul....nästan så man blir lite sugen på att börja leka med warhammer :=) Näääää....nu får du inte locka mig till en massa dumheter för nu ska jag städa....så det så! Basta...pronto! Är det förstått!?
Clarakanin och Wooody ska hjälpa mig det har de lovat :=) Kram på dig!!!!

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Ingen bild

Pia Puma

23 augusti 2007 11:22

Ja leka o leka. Jag leker genom att göra grejorna, de e mitt sätt. Spelandet står min bror för. Visst använder de lera till en del grejor. Till sandsäckar bl.a o kanske kanonkulor m.m
Hm hjälp av dem två? Vet inte om det kommer gå bättre. Kanske går som det gör för mig när Thindra ska hjälpa mig;)
Mer bilder på sakerna kommer senare som sagt.

 
Millis

Millis

23 augusti 2007 13:33

Jättefina, nu blir brorsan glad!

http://millis.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia Puma

23 augusti 2007 14:10

Ja nu har konstgräset kommit med så jag ska testa. Tror det e en annan variant än den har men det ser ut som gräs. Håll tummarna, har aldrig gjort detta förr.

 
Anette

Anette

25 augusti 2007 10:10

Joakim spelade också Warhammer när han var liten. Tänk att ha en storasyrra som kan göra delar till spelet. Vilken lycka!
Anette

http://anette.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se