Direktlänk till inlägg 13 augusti 2007

Jag har...

Av Pia - 13 augusti 2007 19:03


 

fått denna utmärkelsen av Clara o jag tackar o bugar i min stolthet.

Inte illa. Det är min fotoblogg bland annat som fick äran o sen lite för att jag e den rumpnisse jag e;)

Motiveringen löd: En rolig o energisk tjej som älskar att fotografera. Hon får mig att skratta och är ett energiknippe som älskar att fota insekter.


Denna utmärkelse ska jag skicka vidare till 4 andra som är värda den. Tyvärr har jag ingen koll på vilka som fått den riktigt så jag kommer avvakta ett tag o sen ge ut dem vid ett senare tillfälle.


Än en gång tackar jag dig Clara för den gulliga utmärkelsen.

Kram kram 

 
ANNONS
 
cia

cia

13 augusti 2007 21:06

Grattis till utmärkelsen Rockgirl!

http://cia11.wordpress.com

 
Ingen bild

Pia Puma

13 augusti 2007 21:27

Tackar. Kul med lite utmärkelser själv, speciellt då thindra fått så många på flickr;)

 
Clara

Clara

14 augusti 2007 09:31

Varsegod min kära bloggvän!!!!
ja du behöver lite uppmärksamhet nu ....för den där jäkla katten har ju gått och skaffat sig en STOR fanclub på flickr!!!!
KRRAAAAAMMMM

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Ingen bild

Pia Puma

14 augusti 2007 10:51

Ja då Clara ja e fit for fight. Jobbade även skallebank o spykänsla men det gick. Var dock ingen superwoman den fredagen;)
Fan club, jo jag tackar. Imorse var det över 900 som tittat på bilden, över 80 hade den som favorit. Den har kommit med på topp 25 de 12 aug o vet inte hur många priser. Vågar knappt gå o kolla:0

 
Styvmor

Styvmor

15 augusti 2007 17:43

Grattis din lilla rumpnisse;)

http://millis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se