Direktlänk till inlägg 13 augusti 2007

Har man sagt A får....

Av Pia - 13 augusti 2007 12:01

man säga B? Ja  ok Clara jag får väl berätta vad som hände. (pinsamt)

Jag skulle iväg o jobba under MC-dagarna och ylar givet vis ut. Dethär var för ca 2.5 vcka sedan. Hade jobbat innan på sjukhuset så jag hade varit hemma o vilat vilket resulterade att jag var lite stresad givetvis. På väg ut tänkte jag hämta ut mitt paket med stativ från postens utlämningsställe här.

Paketet var mellanstort, gick  en plastkasse i alla fall. Satte påsen på cykeln o vevade upp den lite så den inte skulle ligga mot hjulet.

Sen cyklade jag, kom ett par km vid vattnet där det kom åt att blåsa lite med.

Sen tog det tvärstopp med cykel o jag jorde en Anja (sälen) men gled tyvärr inte lika bra som hon. Kan tipsa om att inte försöka göra den ommartid i alla fall.

Drog i armbåge o handleden på vänster arm. Handen på höger o överkroppen fick sig en sej en rejäl kyss. Drog i okbenet o hakan. Solglasögonen pajade givetvis men utan dem hade jag nog skrapat upp mig rejält. Det blev ungefär som rejält brännmärke man gör i en gympasal  ansiktet men det såg ut som om jag varit i slagsmål Haha.

 

Jag klarade mig hyffsat o tuppade adrig av men allt blev ljust. Den fina ramsan jag sa när jag reste mig upp kan nog jämföras med den jag drog til med när min tånagel vändes (en annan historia) Ingen fin ramsa vill säga.


Min första tanke var cykeln;) den andra jösses blöder det i ansiktet nej ok bra (ska ju jobba) sen tittade jag på kläderna (hela) skönt. Allt var ok förutom rejäl smäll på käften o sveda o värk.


JAg gick ca 50 m sen hoppade jag upp på cykel igen med ont i armbågen o höger tumme men det var helt så ingen fara.


Jobbade mellan 16-21. kl sju ungefär kom huvudvärken o halv nio ilamåendet. Tröttheten kom dagen efter o den var rejäl. Kunde nästan gå o sova. Fick alltså lätt hjärnskakning o huvudvärk o illamående hade jag i ett par dagar efter det.


Det som hände var att paketet på cykeln hakat fast i det snurrande hjulet upp mot ramen o kilat sig fast vilket resulterade i att styret vred sig i 90 grader o det tog tvärstopp.


Men här e man inte hemma för en gubbe näsan så till jobbt de for jag:)) 

 
ANNONS
 
Clara

Clara

14 augusti 2007 09:38

Du är inte klok!!!!!
Du kunde ju slagit ihjäl dig....stackars Pia Puma.....då skulle tant Clara varit där och blåst lite :=) Men allt för konsten ....som de brukar säga!Nu har du ett stativ och kan ta stila och knivskarpa bilder!! Har du testat det eller blev du arg på stativet och slängde in det i en garderob.....det är förståligt i ett sånt här fall!!!! Kram på dig och hoppas att du känner dig fit for fight igen!!!

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Anette

Anette

14 augusti 2007 12:23

Men lilla vän, vilken vurpa. Och så jobbar du efter det. Tufft gjort.
En tröstande kram
Anette

http://anette.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia Puma

14 augusti 2007 14:20

Jag sarade på ditt inlägg här Clara en trappa upp viss;)
Ja du Anette, fanns ju en del andra som var hemma från jobbet o det var strul innan so det var. Hade inte hjärta att vara hemma jag med, inte så länge jag kunde stå upp i alla fall.
Gick hem o sov två timmar sen åkte jag (bil) ut till MC-dagarna på fredagen med för att jobba.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se