Direktlänk till inlägg 18 juli 2007

Idag....

Av Pia - 18 juli 2007 20:45

var jag ute o fotograferade. Tyvärr blev det inga bilder från Hasselörodden. Jag slutade så pass sent att jag kom ner precis när de kom fram o då finns det inte en chans till en bra plats. Hela hamnen kryllar med folk för att se det.

Jag åkte då till ett annat ställe som jag brukar åka för att fotografera insekter o visst blev det några.

Det ska ju finna björnbär där med namnet Västerviksbjörnbär (finns bara där) Men hur den ser ut har jag ingen aning om men jag hittade dessa små bär i alla fall.

 
ANNONS
 
Millis

Millis

19 juli 2007 22:22

Björnbär är det ju i alla fall, men om det är Västerviksbjörnbär vet jag inte.
Jag gillar nya looken på bloggen;)
Kramis

http://millis.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

20 juli 2007 16:36

å ja det är björnbär men Västervikska har jag ingen aning om hur de ser ut? Kanske kan man se någon bild på nätet på dem om man söker...

http://filifjonkan-se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se